Amanet Aur si Argint

In agentiile noastre poti amaneta bijuterii sau obiecte din aur de orice carataj (de la 8k la 24k), precum si obiecte sau bijuterii din argint. Specialistii nostri te vor informa asupra cantitatii de metal pretios din bijuteria ta si-ti vor transmite suma pe care o poti imprumuta lasand obiectele drept garantie. Te asiguram ca la noi vei gasi intotdeauna o oferta foarte buna.

Vanzare bijuterii din Aur

In agentiile noastre gasesti la vanzare o gama variata de bijuterii noi la un pret ce-ti va face cu ochiul. Indiferent de unde cumperi bijuterii din aur, asigura-te ca primesti:

  • Certificat de garantie care te asigura ca bijuteria iti va fi schimbata daca are defecte ascunse
  • Bon fiscal care garanteaza ca bijuteria corespunde cu ceea ce ai cumparat

La BSG Amanet & Exchange ai siguranta ca bijuteria cumparata este din aur, la caratajul specificat in Certificatul de garantie.

Amanet Electronice, Ceasuri si Auto-Moto

In reteaua de agentii BSG Amanet & Exchange, poti amaneta produse:

  • Electronice (telefoane, tablete, laptopuri, aparate foto, boxe, etc)
  • Orice marca de ceas
  • Autoturisme si motociclete. Pentru a obtine o oferta suna la 0747-MASINI (627 464) sau trimite o solicitare de evaluare la [email protected]

Specialistii nostri vor evalua starea produsului tau si-ti vor oferi pretul corect pentru obiectele lasate drept garantie. La noi vei gasi intotdeauna o oferta foarte buna.

Vanzare electronice si ceasuri

In agentiile noastre gasesti la vanzare o gama variata de produse electronice si ceasuri de la cele mai cunoscute produse pana la cele de ultima generatie. Indiferent de unde cumperi produse electronice, asigura-te ca primesti:

  • Certificat de garantie care te asigura ca produsul iti va fi schimbat daca are defecte ascunse
  • Bon fiscal care garanteaza ca produsul corespunde cu ceea ce ai cumparat

Toate produsele comercializate de catre BSG Amanet & Exchange sunt testate riguros de catre specialistii nostri.

Schimb valutar

In agentiile BSG Amanet & Exchange iti oferim servicii de Schimb valutar / Exchange la cursurile corecte de pe piata. Te invitam sa ne vizitezi si sa te asiguri ca practicam cursuri competitive comparativ cu oferta caselor de schimb valutar din orasul tau. Nu uita, la noi COMISIONUL este ZERO.

Transfer de bani

ACUM, in agentiile noastre poti primi si trimite rapid si in siguranta bani atat in tara cat si in strainatate, prin WESTERN UNION.

Te asteptam!